Összegyűjthetnénk a V0-hoz szóbajöhető probe megoldásokat. DoubleDragon/TriZero szerűséget szeretnék építeni, és ehhez keresgélek lehetőségeket. Ha van bármi tapasztalatod ezekkel kapcsolatban, vagy ismersz még jó megoldásokat, akkor kérlek egészítsd ki a felsorolást!
Elsőre a Boopra gondoltam, ami menő lenne azért is, hogy a nozzle offseteket is implicit kezelve lennének:
Nagyon menőnek tűnik, viszont annyira mégsem egyszerű a DD-hez alkalmazni, gondolom elvesz Y irányból helyet, nem jó a felső sín, sőt az MGN9C sem, mert MGN9H-ra számít. És nem tudom még, hogy mennyire spécik egyébként a DD X kocsijai.
Kézenfekvő megoldás még a ZeroClick, ami egy mini Klicky. DoubleDragon esetén gondolom van hely a két hátsó sarokban dockolni, csak sajnos így az offsetekkel játszani kell. De tanulmányként lehet megépítem az egyik V0-ra, hogy jobban megismerjem. Elvileg csak 4mm x 4mm veszítünk a sorkból, ami elég kompaktnak tűnik. Nincs szükség semmi spéci alkatrészre, szervó motorra.
MiniSB/Sherpa ZeroClick rögzítővel:
https://www.printables.com/model/604759-zeroclick-precut-minisb-r1-cowlings-sherpa-micro-m