Még mindig harisnyázás/kábelezés zajlik, a 6 milis harisnyát lecseréltem 4 milis változatra, sokkal szebb így a H07V kábeleken, de lehet a 3 milis még jobban mutatna, mégegyszer már nem fogok neki 😃 Az aliról vett usb csatlakozók elég gyenge minőségűek, a C csati ki sem bírta az összeilleszést, egyből elpattant úgyhogy inkább rendes kábelt fogok szétvagdosni.
Felmerült pár óra erejéig a StealhMax használata de végül elvetettem az ötletet. A CPAP muffler miatt csak direct panel mount megoldással lehetett volna telepíteni. Ha kellene akkor az UK2.5 csatik mellett elfér majd a 12V PSU.
A formbot kitben levő hátsó panel nem standard 3mm, emiatt a Monolith Panel nem volt jó hozzá, @tgzp kolléga a segítségemre sietett és készített 3milis ACMből cseredarabot.
A The Filterről már írtam korábban, hogy ennyire rossz "hivatalos" voron moddal még nem találkoztam, a pogo csatlakozó gnd lábát a mágnesség miatt szinte lehetetlen normálisan forrasztani, a carbon rácsai túl nagyok és átpotyognak rajta a darabok. Annyira felcseszett a dolog, hogy szétkaptam az egész cadet és készítettem egy szerelemgyerek változatot a Nevermore V6 egybegyúrásával
Ezen már előre forrasztott pogo csati található, 2 helyen rögzíthető a takarólemez ( remélhetőleg nem fog warpolni ) és a slim design miatt sikerült helyet csinálni 2db 412 wagonak is. Amint megérkezik a pogo és átmegy a tartósabb tesztelésen publikálom a designt
Az esetleges problémák megoldásának megkönnyítésére a bed végére készült egy wago gyorscsatis csatlakozás, bár fix a bed így remélhetőleg nem lesz rá szükség, de azért lényegesen egyszerűbb egy wagoban kábelt cserélni mint az egész gépet fordítgatni.
Remélhetőleg lassan elfogynak a designolásra váró egyedi partok de mostmár szeretném látni, hogy mocorog a gép, hogy kijöhessenek az esetleges építésből adódó hibák, egyéb finomítások, garanciális cserés dolgok ( a goliath pt1000 thermistora is szeret kontaktolni állítólag )